Evangelisatie‎ > ‎

Delft: Ewout & Ali van Oosten

Ewout en Ali van Oosten zijn sinds 2003 in dienst van Operatie Mobilisatie (OM) als zengdingswerkers in Nederland. Ewout is begonnen als jeugdwerker in Delft en is onder andere het jongerencentrum ’the Mall’ gestart. In de loop der jaren hebben de missionaire activiteiten zich uitgebreid tot geheel Nederland. 

Ewout geeft nu leiding aande afdeling zendingswerk Nederland. Hij houdt zich nu bezig met een zestal lokale projecten waarvan The Mall inDelft er één is. Ali werkt in het jongerencentrum in Delft met jonge meiden en is bezig met het opzetten van vrouwenwerk. 

Gezamenlijk zijn Ali en Ewout mede-organisatoren van Teenstreet Europa, waar elke zomer 3500 tieners bij elkaar komen om Jezus beter te leren kennen.

Meer informatie over Ewout & Ali's werk op de site van Operatie Mobilisatie: www.omnieuws.nl 
of bij Kees van den Berg, Oranjelaan 39, 2635 JK Den Hoorn, info@omnieuws.nl.

Giften: Rekening 114232938 OM Nederland Emmeloord o.v.v. Ewout van Oosten.


Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie (OM) is een interkerkelijke zendingsorganisatie. OM zet zich ruim vijftig jaar in om, samen met de Kerk, Jezus Christus wereldwijd bekend te maken.

Informatie over OM is te vinden op: http://www.nl.om.org

The Mall
YfC|The Mall is actief in meer dan twintig steden waaronder Delft. In het werk van The Mall staat het opbouwen van vertrouwensrelaties met jongeren staat centraal. Vanuit die relaties worden jongeren gestimuleerd om hun eigenwaarde te ontdekken, hun talenten te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving.

Informatie over The Mall is te vinden op: http://www.themall.nl/