Zending‎ > ‎

Lansingerland: Danny Verhoeks

Danny Verhoeks is  de jongste uitgezondene van Wijkgemeente Mattheüs. In 2013 volgde hij een Missionary Discipleship Training in Zuid-Afrika om zich te oriënteren op een baan in de zending. Dat kreeg uiteindelijk in Nederland een vervolg, want in 2014 is hij voor 2 jaar uitgezonden als jongerenwerker bij Operatie Mobilisatie (OM) in omgeving Lansingerland bij DOCK 3B.


DOCK 3B werkt onder jongeren in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en probeert hen op een laagdrempelige manier te laten zien wie God voor hen is. Ze hopen een plek te zijn waar (deze veelal kwetsbare) jongeren mogen laden en lossen en zichzelf mogen zijn.

OM is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie in beweging voor God, al meer dan 50 jaar actief om de Bijbelse boodschap wereldwijd te verspreiden.  

Wilt u het werk van Danny Verhoeks financieel ondersteunen? U kunt uw gift voor het werk van Danny overmaken naar IBAN rekeningnummer: NL03FVLB 0226118894 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Delft o.v.v. OM werk Danny Verhoeks. Bijdragen zijn belastingaftrekbaar. De thuisfrontcommissie van Danny bestaat uit Jan Wolthers, Ad Alberts, Bob Suijker 

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief? 

Mail dan  naar: tfcdannyverhoeks@gmail.com