Evangelisatie‎ > ‎

Stadsgesprek

Stadsgesprek over ‘het nieuwe ouder worden’

Op zaterdagmiddag 15 december is er in de Nieuwe Kerk een volgend Stadsgesprek met als thema ‘Het nieuwe ouder worden. Wat jong en oud aan elkaar kunnen hebben’. Met dit Stadsgesprek willen we de oude dag in een positief licht zetten. Oud-zijn heeft naast de kant van het ‘inleveren’ ook een meerwaarde. In het stadsgesprek gaan we met elkaar hierover in gesprek. Hoe kan je op een waardevolle manier invulling geven aan je oude dag? En ook: hoe kunnen we de verschillende generaties aan elkaar verbinden en van elkaar laten leren? Dit Stadsgesprek is dan ook bedoeld voor Delftenaren van alle leeftijden.

Voor deze middag hebben we twee inspirerende sprekers uitgenodigd die het vanuit hun expertise en persoonlijke ervaring input geven voor het gesprek. De eerste spreker is Marjan Berk, schrijver en columniste van het Algemeen Dagblad. Zij schreef over de thematiek van het ouder worden o.a. het boek ‘Nooit te oud!’ De tweede spreker is Jurjen Fennema, emerituspredikant van Protestantse wijkgemeente Vierhoven. Hij zal vertellen hoe het leven een positieve waarde kan houden ook als het op lichamelijk gebied inleveren is.

Na iedere spreker is er ruimschoots gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen.

Het Stadsgesprek is gratis toegankelijk (meld bij de ingang dat je komt voor het Stadsgesprek) en begint om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30 u met koffie en thee. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten tijdens een borrel.

Het Stadsgesprek is een activiteit van de Protestantse gemeente Delft

Ċ
Hans de Knegt,
7 dec. 2018 12:20
Ċ
Hans de Knegt,
7 dec. 2018 12:21